U heeft een periode van 14 dagen het product te retourneren of te ruilen, ingaande op de dag van levering, onder de volgende voorwaarden:

1. De retour en/of ruilzending dient u binnen 14 dagen na ontvangst van tevoren per e-mail te worden aangemeld.

2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd (indien niet aangetekend verstuurd, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!) te worden teruggestuurd.

3. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug. (indien retour)

4. U draagt hierbij zelf de kosten van de retour en/of ruilzending. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde artikelen worden door bijou-daisy.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.

5. Voor het opsturen van de vervangende artikelen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Indien u het product aangetekend verzonden wilt hebben, worden deze kosten ook in rekening gebracht.

6. Bij retour wordt het reeds betaalde bedrag binnen 5 werkdagen aan u terugbetaald.

7. Na het verzenden van uw e-mail, dat u iets wilt retourneren en/of ruilen ontvangt u van ons een retour/ruil formulier via de email gestuurd.  Indien je geen retour/ruil formulier invult en meestuurt in de retourzending, kunnen wij de retour gezonden goederen niet in behandeling nemen.

8. Indien je een verkeerde bestelling ontvangen hebt, zal bijou-daisy.nl zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen. Ook vergoedt bijou-daisy.nl de gemaakte verzendkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product of verkeerde maat heeft besteld, dan zijn wij genoodzaakt de kosten aan de koper door te berekenen.

Uitzonderingen

Een product kan niet geruild of geretourneerd worden indien:

• Oorbellen (gebruikt) vanwege hygiënische redenen.

• Producten die beschadigd, gebruikt of incompleet zijn.

• Producten die aangepast zijn voor de klant (kleiner of groter gemaakt)