Garantie

Alle items worden goed gecontroleerd op beschadiging en gebreken. Vervolgens wordt ieder item goed en stevig ingepakt voor verzending. Wij geven 3 maanden garantie op alle items. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen van sieraden. Dit kan onder andere te maken hebben met de zuurgraad van de huid, gebruik van parfum, water, ect. Dergelijke verkleuringen zijn natuurlijk en vallen niet onder de garantie. Tips voor het onderhouden van onze sieraden vind je op de website Onderhoud van sieraden of bestel het handige kaartje met tips in de webshop Kaartje 10 tips; hoe houd ik sieraden mooi?

Mocht er bij ontvangst van uw bestelling een steentje ontbreken of mocht het product kapot zijn, dient u het gebrek binnen 2 weken na ontvangt in door een mail te sturen naar: info@bijou-daisy.nl U ontvangt een nieuw product of uw aankoopbedrag retour op uw rekening.

Claim 5 euro korting!

Je ontvangt een unieke code in je mailbox (geldig vanaf 20 euro). Ook blijf je op de hoogte van te gekke aanbiedingen, gratis cadeautjes en de laatste trends. We maken er altijd een feestje van!

Wij respecteren je privacy. De privacyverklaring van Bijou Daisy staat op de website.