Snel en makkelijk je armband omdoen met de Handy Help Bracelet!
Designed  and handmade by Daisy’s Collection!

Bekijk de video hoe snel en gemakkelijk de Handy Help Bracelet is voor jou!

Herken je dit? Je mooie armband krijg je met moeite vast om je pols. Het is vaak een hele uitdaging. Het kettinkje is net te kort of je armband glijd van je pols. Alle reden om die prachtige armband niet meer te dragen. Of erger; Je armband raakt zoek. Vreselijk, daar wil je niet aan denken, zeker niet als het een dierbare herinnering is.

De Handy Help Bracelet neemt je ongemak weg. Het is een handig hulpmiddel om snel en gemakkelijk je armband om te doen. Voortaan draag je armbanden met heel veel plezier. En je draait er je hand niet voor om , toch even snel een andere armband uit te proberen. Zo draag je altijd de perfecte armband. Bijvoorbeeld die speciale armband, die perfect past bij dat mooie jurkje. Je straalt van top tot teen. Jouw outfit is nu echt compleet.

De HHB is bedacht en ontworpen door het sieradenmerk “Daisy’s Collection”. Het is gemaakt van hoogwaardig stainless steel- en Designer Quality (DQ) sieradenmaterialen. De ketting heeft een lengte van 15 cm en het uiteinde is versierd met een mooie setting en echt Swarovski steentje.

 

De Handy Help Bracelet staat geregistreerd bij het depot van ‘Intellectueel eigendom’  en mag niet gekopieerd of nagemaakt worden.