SALE

Ketting met edelsteen hanger goud

Original price was: € 19,95.Current price is: € 9,50.

Wissen

Beschrijving

Mooie ketting met spirituele hanger. Iedere edelsteen heeft zijn eigen betekenis. Er zijn vijf soorten edelstenen hangers verkrijgbaar. De ketting is gemaakt van hoogwaardig stainless steel in ons eigen atelier. Het is mogelijk de ketting korter te willen. Geef de juiste lengte door in het opmerkingenveld bij het afrekenen.

Betekenis edelstenen
Turquoise is een edelsteen die wordt geassocieerd met bescherming tegen negatieve energie en het bevorderen van fysieke en emotionele genezing, terwijl het tevens een gevoel van innerlijk evenwicht bevordert.
Opaliet is een steen die wordt gebruikt voor spirituele groei en het stimuleren van communicatie en emotionele balans, met een zachte, iriserende glans.
Obsidiaan is een natuurlijke vulkanische glassteen die bekend staat om zijn krachtige beschermende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor het absorberen van negatieve energie en het bevorderen van zelfreflectie en inzicht.
Robijn in zoisiet is een edelsteen die de energie van de passie en vitaliteit van robijnen combineert met de aardende en harmoniserende eigenschappen van zoisiet, waardoor het evenwicht en inspiratie bevordert.
Carneool is een edelsteen die bekend staat om zijn energieke, motiverende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen, creativiteit en vitaliteit te versterken.

Merk: Daisy’s Collection
Collectie: Fancy stones
Kleur: Turqouise, Obsidiaan, Robijn in zoisiet, Opaliet en Carneool
Materiaal: Edelstenen en stainless steel
Lengte ketting: 50 cm + 5 cm verlengketting

  • Mooi verpakt
  • Gratis achteraf betalen
  • Verzending 1-3 werkdagen
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Niet goed, geld terug garantie

Additional information

Soort hanger

Turquoise, Opaliet, Obsidiaan, Robijn in Zoisiet, Carneool