Bijou Daisy komt in actie voor Pink Ribbon. Doe jij ook mee?

In actie voor Pink Ribbon armbandje

In actie voor Pink Ribbon armbandjes

Voor het 8e jaar doen wij mee met “Oktobermaand borstkankermaand” om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Onderzoek voor deze vreselijk ziekte is zo hard nodig omdat het steeds meer vrouwen overkomt. Niet alleen oudere vrouwen maar ook jonge vrouwen worden getroffen. In deze moeilijke tijd met Corona is jouw bijdrage extra hard nodig, hoe klein of groot ook. Alles telt mee.

In de webshop zijn armbandjes te koop die geheel in het teken staan van Pink Ribbon.  Er is een uitgebreide keuze van verschillende armbandjes, dus er zit altijd wat voor jou bij. Per verkocht armbandje gaat de winst naar deze mooie stichting. Bestel een mooi armbandje en ook jij steunt Pink Ribbon.

Naar de webshop >>> https://www.bijou-daisy.nl/product-categorie/bijou-daisys-collection/pink-ribbon/

Wil je liever alleen geld doneren? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben een pagina aangemaakt op de website van Pink Ribbon, waar je een bedrag kan doneren.

Begin november maken wij het bedrag bekend hoeveel er is opgehaald voor Pink Ribbon. Ben je nieuwsgierig hoeveel het bedrag zal worden? Volg dan onze Facebookpagina. >>> https://www.facebook.com/BijouDaisy/

Liefs
Hélène van Bijou Daisy

Pink Ribbon armbandje drip-art roze en bedel goudPink Ribbon armbandje drip art kralen en roze bedel

Bedankt! Ook namens stichting Pink Ribbon

Analytics by Conversios