Sieradenparty 

Een gezellige middag of avond met vrienden, familie, buren of collega’s? Organiseer dan een sieradenparty!!! Wij komen langs met een ruim assortiment sieraden en accessoires. Het geven van een sieradenparty is geheel gratis. Als je buiten een straal van 10 km van Berkel en Rodenrijs woont, worden er wel benzinekosten in rekening gebracht. De kosten zijn € 0,010 cent per kilometer. De gastvrouw mag voor 10 procent van de omzet van die middag of avond aan artikelen gratis uitzoeken. Dus hoe meer er geshopt word, hoe meer je mag uitzoeken. Daarnaast verloten we aan het einde van de sieradenparty nog een leuke goodiebag.

Wij komen minimaal een half uur voor de afgesproken tijd om alles mooi te presenteren. Na een korte uitleg over de artikelen kunnen de gasten vrijblijvend alles bekijken en passen.

De artikelen kunnen na betaling gelijk meegenomen worden. Er is ook de mogelijk om te pinnen. Artikelen die na geleverd kunnen worden dienen vooraf betaald te worden of over te maken op de bankrekening van Bijou Daisy.

Wil je een sieradenparty boeken of wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via 06- 27 44 80 06.