Jouw mooiste herinneringen bewaar je in een Memory locket

Jouw mooiste herinneringen bewaar je in een Memory locket

 

Memory lockets in zilver, goud en rosegoud

Ik krijg de laatste tijd veel vragen over memory lockets. Een voorbeeld hiervan is; hoe stel ik een memory locket samen, is het alleen voor herinneringen of kan ik dat wel cadeau geven? Ik zal je eerst vertellen waarom ikzelf echt een fan ben van memory lockets. Een aantal jaar geleden heb ik mijn allerliefste paard moeten laten inslapen en daar was ik ontzettend verdrietig van. Zoals heel veel paardenliefhebbers heb ik een stukje van haar staart afgeknipt als aandenken. Na een tijdje dacht ik, ik wil iets maken van een stukje van haar staart dat ik voor altijd bij mij kan dragen. En je raad het al, ik heb het verwekt in een memory locket. Daarbij een letterbedel met de letter van het begin van haar naam “Mayflower” wat toepasselijke bedels en ik was er superblij mee.

 

Memory locket met paardenhaar en bedels zilver met Swarovski

Memory locket met paardenhaar

 

 

Nu wil ik niet zeggen dat je herinneringen met paardenhaar moet maken, integendeel, maar met jouw persoonlijke verhaal combineer je bedels, steentjes, plaatsjes en letters. Zo stel je jouw unieke memory locket samen. Ik zal je een aantal voorbeelden geven;

  • Het zo romantische huwelijksaanzoek dat je hebt gekregen
  • Je huisdieren waar je heel erg gek op bent
  • Je prachtige gezin dat jij hebt
  • Omdat je verslaafd bent aan alles wat met beauty te maken heeft
  • De liefde van je leven waar je zo gek op bent

Zo zijn er natuurlijk wel 1001 momenten te bedenken om jouw persoonlijke locket te vullen. Ik heb een aantal leuke voorbeelden in dit blog erbij gezet.

Memory locket zilverMemory lockets zilver goud en Swarovski

 

Alle lockets, kettingen, bedels en steentjes zijn verkrijgbaar in onze webshop. Klik op de link voor alle soorten >>> https://www.bijou-daisy.nl/product-categorie/memory-lockets-en-charms/

 

Ik ben heel benieuwd welke herinnering of moment jij in je locket zal doen. Plaats het in een reactie hieronder.

Veel liefs

Hélène
Bijou Daisy

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *