Stainless steel enkelbandje dots en blaadjes goud

De mooiste zomerse sieraden van Daisy’s Collection “Summer Edition”

Summertime!

De zon schijnt volop en de temperatuur is meer dan aangenaam. Je draagt luchtige kleding in vrolijke en zomerse kleurtjes.
Dat wil je natuurlijk ook in je sieraden laten terugkomen. Want een goede combi is natuurlijk wat jouw outfit afmaakt. Daarom heb ik een trendy collectie ontworpen die helemaal past bij de kleding van deze zomer. Daisy’s Collection “Summer Edition” . https://www.bijou-daisy.nl/product-categorie/bijou-daisys-collection/
De trend die je nu veel voorbij ziet komen zijn de kralen van half edenstenen. Denk maar aan Agaat of Jade. Zo zijn er nog tal van mooie soorten half edelstenen. Ze zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar. Ik heb de mooiste uitgezocht en daar vrolijke armbandjes van gemaakt.

jade-kralenarmband-rose-peach-rosegoud-en-swarovski
Jade Rose Peach

 

Een andere trend die veel te zien is deze zomer, zijn de facetkralen. Het zijn kralen die zo geslepen zijn dat ze aan alle kanten blinken. Ook deze kralen zijn weer te vinden in vele kleuren en maten. Zelf houd ik van de wat fijnere variant en heb de dus ook gebruikt in mijn ontwerpen. En voor degene die mij al wat beter kennen, mag het Swarovski steentje natuurlijk niet ontbreken. Deze armbandjes zijn geregen op elastiek zodat je ze supermakkelijk kan om- of afdoen.

Nog een schatje onder de trendy armbandjes, zijn deze echt lederen wikkelarmbandjes. Ze zijn ook perfect te combineren met 1 van de kralenarmbandjes. Op de website vind je natuurlijk alle wikkelarmbandjes.

Als laatste mogen ook echt de enkelbandjes in de zomer niet worden vergeten. Gemaakt van hele mooie materialen en daar is die weer; het Swarovski steentje.

Enkelbandje zeeblauw en goud met Swarovski

Alle sieraden van Daisy’s Collection “Summer Edition” shop je met 15% korting. Gebruik de code: ‘Summer’ bij het afrekenen en de verzending van alle sieraden en accessoires is gratis. Ga naar de webshop voor de “Summer Edition” >>> https://www.bijou-daisy.nl/product-categorie/bijou-daisys-collection/

Ik hoop dat je mijn blog leuk vond om te lezen en wens je een supermooie en vooral hele stralende, fijne zomer toe!!!

 

Liefs,

Hélène
xxx

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Stuur mij alvast een code voor 15% korting op mijn bestelling!
Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig om met uw gegevens.