Sieraden Daisy's Collection

“Daisy’s Collection” Hét nieuwste sieradenmerk van Nederland!

Eindelijk is het dan zover!!!

Ik heb mijn nieuwe sieradenmerknaam “Daisy’s Collection” laten registeren en daar ben ik ontzettend trots op. Zoals bijna iedere vrouw ben ik altijd al gek geweest op mooie sieraden en het liefst gemaakt met prachtige Swarovski, trendy kralen of andere mooie steentjes. Een aantal jaar geleden heb ik van mijn man een prachtige Swarovski set gekregen. Dat vond ik natuurlijk helemaal geweldig en ik was gelijk verkocht. Zo is mijn passie en liefde ontstaan voor deze schitterende glimmertjes. En zeg nou zelf; welke vrouw vindt deze steentjes nou niet prachtig. Ik wist precies wat ik mooi vond qua sieraden en ging hiernaar op zoek. Helaas kon ik geen sieraden vinden die mij aanspraken en bij mij pasten. De enige oplossing was om zelf sieraden te gaan maken. Eerst ben ik op zoek gegaan naar goede en stevige materialen en mooie Swarovski steentjes voor mijn ontwerpen. Na een lange tijd struinen op het internet heb ik mooie en duurzame materialen gevonden en ben ik aan de slag gegaan. De steentjes zijn verkrijgbaar in de meest mooie kleuren en kon daarom helemaal los gaan in mijn creativiteit. Dus wat begon met een hobby is nu uitgegroeid tot mijn eigen sieradenlijn. Nu hoor ik de vraag al, wat is nu precies dan de sieradenlijn van “Daisy’s Collection”? Dat zal ik je vertellen. “Daisy’s Collection” herken je doordat ieder sieraad een glitter & glamour detail heeft, zoals schitterende Swarovski steentjes, edelsteentjes, zoetwaterparels of shiny cabochons. Verder zijn alle onderdelen die ik gebruik voor de collectie, gemaakt van hoogwaardig sieradenmateriaal DQ (Designer Quality), echt leer en Stainless steel. De wikkelarmbanden hieronder zijn gemaakt van een tikkie stoer echt leder en schuifbedels. Het Swarovski steentje maakt de armband helemaal af met het bekende Glitter & Glamour detail. Wat ik ontzettend leuk vind is dat iedereen deze armbanden kan dragen omdat ze voor iedere gelegenheid en moment zijn ontworpen. Ook zijn de armbanden makkelijk te combineren met een leuk horloge of stainless steel armband. De stainless steel armbanden en horloges zijn ook verkrijgbaar in de webshop. Het 2e setje armbanden dat ik heb ontworpen, zijn gemaakt van 6 mm facet kraaltjes en een Swarovski bedeltje. Er zit aan alle armbanden een verlengkettinkje zodat het voor iedere polsmaat geschikt is. Ik ben super enthousiast over de nieuwe collectie. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. De “Daisy’s Collection” is hier te bekijken via de link >>> https://www.bijou-daisy.nl/product-categorie/bijou-daisys-collection/ 

Daisy’s Collection!!! Be Inspired Be Beautiful

Binnenkort komen er weer nieuwe armbanden en ook kettingen uit en schrijf ik daar zeker weer een nieuwe blog over. Wil je mijn blog en mijn sieradenlijn blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 20% korting op je 1e bestelling. Jou persoonlijke kortingscode ontvang je per e-mail. Inschrijven kan op de website rechts onderaan  >>> https://www.bijou-daisy.nl/

Voor alle aanbiedingen en ook superleuke winacties kan je mijn Facebookpagina volgen via >>> https://www.facebook.com/BijouDaisy/

Liefs,

Hélène
Bijou Daisy

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.